Privatlektioner

För hagel samt kulskytteinstruktioner kontakta:

Mikael Listerud är en erfaren skytteinstruktör som sedan 1988 ägnat sig åt skytte i varierade former, banskytte, militärt skytte som sedermera i mitten av 90-talet, tagit inriktning mot ren jakt och sportskytte med hagel och kula.

Till vardags är Mikael´s arbete sedan 2002 chefsbefattningar inom HR samt logistik, Mikael är också certifierad coach i Internationella coachfederationen. Mikael driver utöver sitt arbete tillsammans med Maria även företaget SSE (Skytteservice Enkoneryd). Företaget erbjuder skytteinstruktioner för såväl hagel som kulskytte, försäljning av ammunition samt vapenarbete. Företaget har en egen agentur för hagelammuntion av premiummärket Bornaghi.
Hemsida www.ssesweden.se

Skytteinstruktioner anpassas alltid efter utifrån vad kund efterfrågar, dvs skytte på rörliga eller fasta mål. Hjälp med inskjutning samt val av ammunition, utprovning av ammunition för ditt vapen eller din jakt avseende såväl hagel som kula. Känn dig helt fri för en dialog med Mikael för att hitta konceptet för just dig och de aktiviteter du bedriver.

Förfrågan och bokning sker via 072-3176035 eller skytteserviceenkoneryd@gmail.com
Mikael nås säkrast efter kl 16 till 21 vardag samt 10 till 18 helger.

Vapen, hörselskydd samt skyddsglasögon finns att låna på banan.